Барлығы өз тәсілімен ас пісіреді, ал Цесна® тек қолдау көрсетеді
Ұлыстың Ұлы күні Наурыз мерекесіне орай JFOOD KAZAKHSTAN компаниясы медиа саласының өкілдеріне аспаздық шеберлік шарасын өткізді.
Тағам дайындау үшін тек Қазақстанда ғана емес, Қырғызстан, Тәжікстан және Ресей елдерінде танымал ЦЕСНА® сауда белгісінің өнімдері пайдаланылды. Тек қатты бидайдан дайындалатын макарон өнімдері 1,6 кг және 4 кг «отбасылық» өлшемдерде және 400 грамм шағын қапшықта болады.
ЦЕСНА® ұны кез келген тағамды дайындауға өте қолайлы.
Қазақстандық тұтынушыларға таныс ең жоғары, бірінші және екінші сортты әмбебап ұннан басқа, ЦЕСНА® Professional ұн желісін іске қосты. Оның сапасын кәсіби аспаздар бағалап үлгерді.
JFOOD KAZAKHSTAN ЦЕСНА® елшісі белгілі аспаз маманы Талғат Ақбергенов мерекелік дастарханға арналған тағамдарды дайындауды үйретті. Ас мәзірінде бауырсақ, қоюландырылған сүт қосылған талқан, азиялық үлгідегі вегетариандық макарон тағамы болды.
Бауырсақты дайындау үшін сүт, қант, тұз, құрғақ ашытқы қажет. Міндетті түрде майонез және бидай ұнын қосу керек, сол кезде бауырсақтар нәзік және жұмсақ болып шығады.
Дәмді талқанға қоюландырылған сүт пен бидай пайдаланылады. Бұл тәтті тағам денсаулықты жақсартуға, ағзаның жұмыс істеу тиімділігін арттыруға ең аз уақыт кезеңіне мүмкіндік береді. Талкан күш-қуатты қалпына келтіреді, денсаулықты нығайтады.
Азиялық стильдегі вегетариандық макарон ЦЕСНА® компаниясының қабықша түрінен дайындалған. Тағамға қытай қырыққабаты, кәді, болгар және жартылай ащы бұрыштары, түрлі жасыл бұршақ – жандо, сарымсақ, кинза, зімбір тамыры, итальяндық паста томат пастасы пайдаланылды.
JFOOD KAZAKHSTAN Қазақстан Республикасында, ТМД және Орталық Азия елдерінде азық-түлік өнімдерін әзірлеуге, өндіруге және жылжытуға маманданған.